Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Winst voor Kloof en MoraBanc Andorra

Winst voor Kloof en MoraBanc Andorra

07/10/2020 09:20 - Terence Oosterwolde

Charlon Kloof (90) probeert Vrenz Bleijenbergh de bal afhandig te maken.

Charlon Kloof (90) probeert Vrenz Bleijenbergh de bal afhandig te maken. Foto: gmaxagency  

PARAMARIBO - Na vier opeenvolgende nederlagen eindelijk weer winst voor Charlon Kloof en zijn Spaanse club MoraBanc Andorra. In groep C van de EuroCup werd het thuisspelende Telenet Giants Antwerp in Antwerpen, België met 71-60 verslagen. Kloof speelde zestien minuten en eindigde met zeven punten, vier rebounds en één assist.

Voor MoraBanc Andorra een goed herstel nadat de openingspartij in poule C op 30 september verloren ging tegen het Franse AS Monaco: 76-82. In de Lotto Arena leek de Spaanse club af te stevenen op de vijfde nederlaag op rij. Telenet Giants Antwerp stond op gegeven moment met zestien punten voor en ging de rust in met een 47-37 voorsprong.

Echter, MoraBanc Andorra domineerde de tweede helft en stond de tegenstander slechts dertien punten toe in de laatste twintig minuten. Daartegenover maakte het teams zelfs 34 punten. Guard Jeremy Senglin leidde MoraBanc Andorra met 21 punten, terwijl forward Tyson Pérez een double-double had: dertien punten en twaalf rebounds.

In derde speelronde - 13 oktober - ontvangt MoraBanc Andorra in het eigen Poliesprtiu d'Andorra Virtus Segafredo Bologna uit Italië. Daarvoor wacht zaterdag nog de Spaanse competitiewedstrijd tegen Manresa. In Liga Engesa verloor MoraBanc Andorra zijn laatste drie duels en staat het elfde. Manresa zit een plaats hoger met twee zeges en twee nederlagen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina