Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vrouw steekt levenspartner neer

Vrouw steekt levenspartner neer

30/09/2020 15:56 - Van onze redactie

Vrouw steekt levenspartner neer

 

PARAMARIBO - Een 39-jarige man is maandag zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis nadat de 35-jarige Vanessa J. hem ettelijke messteken heeft toegebracht. Het slachtoffer wordt verpleegd in het ziekenhuis.

De steekpartij vond plaats op het woonadres van het koppel in district Para. De politie van Rijsdijk trof het slachtoffer zwaargewond op straat aan. Vanessa J. werd dezelfde dag aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het bureau. Het mes, waarmee zij haar man heeft gestoken, is in beslag genomen.

Uit onderzoek van de politie blijkt dat het slachtoffer en zijn gezin ruzie met elkaar kregen dat zodanig uit de hand liep dat messen tevoorschijn werden gehaald. Op een gegeven moment bracht Vanessa J. haar man steken toe. Zij is door de politie in verzekering gesteld wegens zware mishandeling.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina