Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Leerlingen ontvangen schoolgeld van Brotherhood

Leerlingen ontvangen schoolgeld van Brotherhood

26/09/2020 18:04 - Naomi Hoever

Directeur Danio Ceder (rechts) van securitybedrijf Brotherhood met de gelukkige leerlingen die schoolgeld van de ondernemer hebben ontvangen.

Directeur Danio Ceder (rechts) van securitybedrijf Brotherhood met de gelukkige leerlingen die schoolgeld van de ondernemer hebben ontvangen. Foto: Brotherhood Security  

PARAMARIBO - Vijf voj-leerlingen hebben vrijdag elk SRD 750 van Brotherhood in ontvangst genomen. Dit, nadat het securitybedrijf op zijn Facebookpagina had gevraagd de page te liken en te sharen. De personen met de meeste likes zouden dan een bedrag ontvangen om hun schoolgeld te betalen.

Brotherhood vindt het belangrijk dat het bedrijfsleven zijn plaats inneemt als het gaat om het ondersteunen van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen, omdat Suriname zich hieraan heeft gecommitteerd. Het bedrijf heeft zich ten doel gesteld jongeren actief te ondersteunen op het gebied van onder meer educatie.

Met ondersteuning van de SDG-jeugdambassadeurs heeft de uitreiking plaatsgevonden. "We moeten investeren in educatie", zegt de Brotherhood-directie. De SDG-ambassadeurs Sivern Hammen en Chermain Pansa zijn blij dat het bedrijf investeert in de jeugd.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina