Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • BREAKING: Karta-Bink weg uit PL

BREAKING: Karta-Bink weg uit PL

25/09/2020 13:20 - Ivan Cairo

Ex-assembleelid Ingrid Karta-Bink heeft vrijdag haar lidmaatschap van coalitiepartij Pertjajah Luhur opgezegd.

Ex-assembleelid Ingrid Karta-Bink heeft vrijdag haar lidmaatschap van coalitiepartij Pertjajah Luhur opgezegd. Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - Ex-assembleelid Ingrid Karta-Bink heeft vandaag (vrijdag) haar functies in haar partij, Pertjajah Luhur (PL), met onmiddellijke ingang neergelegd. Ook zegt ze het lidmaatschap van de partij op. In een brief aan het hoofdbestuur geeft ze aan deze stap te hebben genomen "na een grondige evaluatie met de familie". Wat ertoe geleid heeft dat ze de partij verlaat wenst Karta-Bink op vragen van de Ware Tijd niet aan te geven.

Het enige dat het ex-hoofdbestuurslid kwijt wil is dat ze zich niet langer thuis voelt in de organisatie. "Ik kan niet duiken in wat er is gebeurd. Nu is belangrijk dat we samen Suriname gaan redden", stelt Karta-Bink. Het ex-assembleelid voegt eraan toe, dat ze haar kennis en ervaring zal blijven inzetten voor de ontwikkeling van Suriname "met of zonder politieke partij".

"Ik zal altijd die kritische vrouw blijven. Ik ben nu tot rust gekomen en wil nu alleen nog vooruit kijken". "Ik zal dat bevestigen noch ontkennen", reageert Karta-Bink op de vraag of haar vertrek uit Pertjajah Luhur ermee te maken heeft, dat zij in het nieuwe politieke bestel geen functie heeft gekregen, zoals wordt gesuggereerd. Het gewezen DNA-lid werd in 2015 in Commewijne gekozen, maar slaagde bij de verkiezingen van mei dit jaar er niet in haar zetel te behouden.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina