Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Lage waterdruk Paramaribo Noord

Lage waterdruk Paramaribo Noord

18/09/2020 17:24 - Van onze redactie

Lage waterdruk Paramaribo Noord

 

PARAMARIBO - Paramaribo Noord kampt momenteel met een lage waterdruk. Op haar Facebookpagina laat de Surinaamsche Waterleidingmaatschappij (SWM) weten dat de oorzaak ligt in een technisch probleem aan het productiestation Blauwgrond, waardoor er minder water wordt verpompt.

Ook in district Brokopondo een soortgelijk probleem. Vanwege een "technisch probleem" kan er geen water worden verpompt naar Brownsweg en omgeving en Nieuw Koffiekamp. Verbruikers in deze gebieden zijn daardoor verstoken van water. De SWM zegt dat haar technici zowel in Paramaribo Noord als in Brokopondo al zijn aangevangen met de herstelwerkzaamheden.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina