Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Lijken drenkelingen geborgen

Lijken drenkelingen geborgen

15/09/2020 13:01 - Van onze redactie

Lijken drenkelingen geborgen

 

PARAMARIBO - De lijken van Ivanildo Faisel en Annelies Kodemoesoe zijn geborgen en aan de familie afgestaan. Zowel de negentienjarige Faisel als de tweejarige Kodemoesoe stierf zaterdag de verdrinkingsdood.

De politie van Moengo kreeg zaterdag de melding dat Faisel bij de Cotticarivier ter hoogte van de markt was verdronken. Hij was na het borrelen bij een bar in de buurt met twee leeftijdsgenoten naar de Cotticarivier gegaan om te zwemmen. Faisel verdween in de diepte en kon niet worden gered. Een eerste zoektocht van politie en militairen leverde niets op. Maandagochtend vroeg werd het lijk geborgen.

De tweejarige Kodemoesoe verdronk zaterdagmiddag op het vakantieoord Menimi in district Sipaliwini. Het meisje moet rond vier uur op een onbewaakt moment te water zijn geraakt. Het slachtoffer woonde samen met haar ouders op het vakantieoord.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina