Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Covid-19: Twee coronadoden erbij

Covid-19: Twee coronadoden erbij

14/09/2020 20:44 - Van onze redactie

Covid-19: Twee coronadoden erbij

 

PARAMARIBO - In de afgelopen 24 uur zijn er twee personen overleden aan het nieuwe coronavirus. Het Covid-19-dodental van Suriname steeg daardoor naar 95 staat vermeld op de officiële Covid-19-website van het land.

In tegenstelling tot het voorgaande etmaal toen er slechts 33 personen werden getest, zijn er meerdere swabs afgenomen in de afgelopen 24 uur. Van de 156 tests bleken 29 positief en 127 negatief. Dertien van de besmettingen zijn in Paramaribo, zeven in Sipaliwini, vijf in Wanica en één elk in Para, Nickerie en Brokopondo, alsook één positief geval dat is geregistreerd onder 'overige'.

Het land telt 571 active cases op een totaal van 4.611 besmettingen. In de afgelopen 24 uur zijn er 85 personen genezen verklaard, waardoor dat totaal 3.935 werd. Er worden 85 personen in ziekenhuizen verpleegd en er liggen negen op de intensivecareafdelingen. Verder zijn er 489 positieven in isolatie en veertig niet positieven in quarantaine.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina