Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Slechts 33 coronatests in 24 uur

Slechts 33 coronatests in 24 uur

13/09/2020 20:28 - Van onze redactie

Slechts 33 coronatests in 24 uur

Foto: GETTY IMAGES  

PARAMARIBO - Slechts 33 personen zijn in de afgelopen 24 uur getest op het nieuwe coronavirus. Drie mensen bleken besmet te zijn, de overige dertig testten negatief. Het aantal actieve gevallen staat op 639 en het totaal op 4.582.

Het dodental (93) is sinds 10 september ongewijzigd. Met 62 personen die in de afgelopen 24 uur genezen zijn verklaard, kwam dat totaal op 3.850. Momenteel worden er 99 personen met Covid-19 verpleegd in ziekenhuizen, liggen zeven patiënten op de intensivecareafdelingen, zijn 548 positieven in isolatie en 56 niet positieven in quarantaine.

President Chandrikapersad Santokhi maakte eerder zondagavond bekend dat de total lockdown die de afgelopen vier weekends gold, wordt opgeheven. De avondklok (20:00-05:00 uur) blijft gehandhaafd, evenzo de social distancing van anderhalve meter, handen wassen en het opdoen van een mond-/neuskap in het openbaar. Voor diverse sectoren gelden protocollen om over te gaan tot normalisatie in het nieuwe normaal.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina