Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Dodelijke aanrijding Commewijne

Dodelijke aanrijding Commewijne

13/09/2020 02:11 - Van onze redactie

Dodelijke aanrijding Commewijne

Eén van de voertuigen betrokken bij de dodelijke aanrijding op de Oost-Westverbinding. Foto: Anthony Janki  

COMMEWIJNE - Ewan Lanti is vrijdagavond overleden na een aanrijding op de Oost-Westverbinding in district Commewijne. Bij een inhaalmanoeuvre kwam hij op de andere rijhelft en botste tegen een tegenligger op. Lanti overleed ter plaatse.

Volgens het voorlopige onderzoek van de politie is Lanti de veroorzaker van de aanrijding. Hij reed met een inzittende in de richting van Tamanredjo. De andere autobstuurder T.L. kwam vanuit de tegenovergestelde richting en had ook een inzittende in zijn voertuig. T.L. werd met een ambulance overgebracht naar het Academisch Ziekenhuis. Ook de inzittenden raakten gewond.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina