Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 209 Lockdownovertreders naar Politieacademie

Ruim 200 lockdownovertreders overgebracht naar Politieacademie

06/09/2020 22:54 - Van onze redactie

Ruim 200 lockdownovertreders overgebracht naar Politieacademie

 

PARAMARIBO - Iets meer dan tweehonderd personen hebben de lockdown overtreden. Ze werden overgebracht naar de Politieacademie aan de Commewijnestraat. In de nacht van vrijdag op zaterdag werden 110 personen overgebracht, 24 uur daarna bedroeg het aantal overtreders 99. De ongehoorzame burgers - het ging om zowel vrouwen als mannen - werden rond zes uur 's morgens na een ernstige waarschuwing heengezonden.

De Ware Tijd verneemt dat er een vuistvuurwapen is aangetroffen in één van de voertuigen waarmee de lockdownovertreders werden overgebracht naar de Politieacademie. De eigenaar is nog niet achterhaald. Het vermoeden bestaat dat de lockdownovertreders niet zijn gefouilleerd voordat zij plaatsnamen in het voertuig.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina