Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vrouw steekt ex-man in halsstreek

Vrouw steekt ex-man in halsstreek

05/09/2020 16:06 - Van onze redactie

Vrouw steekt ex-man in halsstreek

 

PARAMARIBO - Stacy L. is in verzekering gesteld wegens poging tot doodslag en zware mishandeling. De 25-jarige vrouw heeft haar ex-partner in zijn halsstreek verwond met een scherp voorwerp. Het slachtoffer werd in eerste instantie opgenomen op de Intensive Care Unit van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, maar is intussen aan de beterende hand en ligt op de ziekenzaal.

Stacy L. werd dinsdag door rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten aangehouden. Volgens de vrouw heeft ze uit zelfverdediging gehandeld. Echter, de ex-partner zegt dat terwijl hij in zijn wagen zag Stacy L. hem zonder reden in zijn halsstreek stak. De man was naar haar woning gereden om te informeren over de twee kinderen die hij met de verdachte heeft.

Volgens het bericht van de voorlichtingsdienst van het Korps Politie Suriname is de politie al geruime tijd bezig de "slepende ruzie" tussen Stacy L. en haar ex-man te beslechten. In het verlengde van dit voorval worden ex-partners opgeroepen zich te wenden tot het Bureau Familie Rechterlijke Zaken (Bufaz) als zij kinderen met elkaar hebben en zaken met betrekking tot die kinderen niet vlot verlopen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina