Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Twee vrouwen omgekomen bij verkeersongeval

Twee vrouwen omgekomen bij verkeersongeval

29/08/2020 13:01 - Van onze redactie

Twee vrouwen omgekomen bij verkeersongeval

 

PARAMARIBO - Sarah Wartes en Joëlla Renfrum, 23 om 21 jaar, zijn vrijdagmiddag omgekomen bij een verkeersongeval te Bridge Village in Paramaribo Noord. Het voertuig waarin ze reden ging over de kop en belandde in de trens langs de weg.

De brandweer werd ingeschakeld om assistentie te verlenen. Het vermoeden bestaat dat Wartes de controle over het stuur heeft verloren. De zaak wordt onderzocht door de politie van Geyersvlijt.

In de verkeersveiligheidsmaand die twee weken terug werd afgekondigd zijn er nu al drie personen overleden in het verkeer. De twintigjarige bromfietser Shekkar Dassasingh was vrijwel op slag dood nadat hij woensdagmiddag bij de kruising Indira Gandhi-/Noordpoolweg werd aangereden door een autobestuurder, die geen voorrang had verleend. De verkeersveiligheidsmaand loopt tot en met 15 september.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina