Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Twintigjarige bromfietser overlijdt na aanrijding

Twintigjarige bromfietser overlijdt na aanrijding

27/08/2020 03:56 - Van onze redactie

Twintigjarige bromfietser overlijdt na aanrijding

In de regen knielt een persoon bij het afgedekte lijk van de twintigjarige bromfietser. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Shekkar D., 20 jaar, was woensdagmiddag vrijwel op slag dood na een aanrijding met een pick-up op de kruising Indira Gandhi- en Noordpoolweg. De pick-up heeft geen voorrang verleend aan de bromfietser.

Uit voorlopig onderzoek blijkt dat zowel de brom als het voertuig over de Indira Gandhiweg reden in de richting van de Nieuwe Grond. Op de kruising met de Noordpoolweg sloeg de 46-jarige pick-upbestuurder S.P. linksaf af zonder rekening te houden met de bromfietser. Shekkar D. kwam met een harde klap tegen de pick-up aan en liep zware letsels op aan het hoofd. De bromfietser was vrijwel op slag dood.

Toen de ambulance ter plaatse arriveerde gaf het personeel te kennen dat de bromfietser geen teken van leven vertoonde. Een arts werd ingeschakeld om officieel de dood vast te stellen. In belang van het verdere onderzoek is het ontzielde lichaam voor obductie in beslag genomen. De bromfiets en pick-up zullen worden herkeurd. S.P. werd naar het politiebureau Latour overgebracht voor verder verhoor. Het is niet bekend als hij over een geldig rijbewijs beschikt.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina