Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Lijk opgevist uit Surinamerivier

Lijk opgevist uit Surinamerivier

20/08/2020 01:01 - Van onze redactie

Lijk opgevist uit Surinamerivier

Het lijk van de visser werd na aankomst bij de Plattebrug vervoerd naar het mortuarium. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Het lijk van een man is woensdag geborgen uit de Surinamerivier door de Maritieme Politie. Naar de Ware Tijd verneemt gaat het om een visser die maandagavond - aan de zijde van Meerzorg - uit een boot viel en te water raakte.

De visser van Guyanese komaf verdween in de diepte. Het ontzielde lichaam werd naar de plattebrug aan de Waterkant in Paramaribo gebracht en vervolgens naar het mortuarium. Er is geen teken van misdrijf op het lichaam waargenomen. De politie van Nieuwe Haven is belast met het verdere onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina