Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vrouw door misdrijf om het leven gebracht

Vrouw door misdrijf om het leven gebracht

14/08/2020 19:19 - Van onze redactie

Vrouw door misdrijf om het leven gebracht

Het lijk van de onbekende vrouw wordt weggedragen. Foto: Anthony Janki  

WANICA - Een vierde persoon is deze week om het leven gebracht. Vrijdagmiddag is een vrouw, van wie de identiteit nog niet bekend is, dood aangetroffen in een woning aan de Santodorpweg in district Wanica. Het slachtoffer is door een misdrijf overleden.

De Ware Tijd vermeent dat de politie een tip kreeg dat de vrouw levenloos in de woning lag. Toen de wetsdienaren arriveerden troffen ze het ontzielde lichaam van de vrouw in de keuken. Haar vriend werd niet aangetroffen. Een buurtbewoner zei tegen de Ware Tijd dat de man vrijdagochtend nog op het adres is gezien.

De politie trof enkele onregelmatigheden in de woning. De vrouw is waarschijnlijk met een voorwerp op haar hoofd geslagen. Een hard object, waarmee het misdrijf vermoedelijk is gepleegd, werd in beslag genomen. Het slachtoffer zou langer dan een dag dood in de woning hebben gelegen.

Deze week kenmerkte zich door een golf van moordzaken. Dinsdagmiddag werd het lijk van een Dominicaanse vrouw aangetroffen in een woning aan de Irsillastraat te Kasabaholo. Die avond werd ondernemer Shamdath Ragobier voor zijn woning/bedrijf aan de dokter Sophie Remondstraat doodgeschoten. Donderdagmiddag werd kapitein Michel Karwafodi van het inheemse dorp Matta gekneveld en besmeurd in bloed dood op zijn bed aangetroffen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina