Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 41ste coronadode in Suriname

41ste coronadode in Suriname

14/08/2020 21:04 - Van onze redactie

41ste coronadode in Suriname

 

PARAMARIBO - Er is een 41ste persoon in Suriname overleden aan het coronavirus. Dat blijkt uit het dashboard dat net is bijgewerkt op de officiële Covid-19-website van het land.

Nadat er donderdag een recordaantal van 108 besmettingen in 24 uur werden geregistreerd, kwamen er in het laatste etmaal 77 positieve gevallen bij. Die werden genoteerd in Paramaribo (26), Wanica (15), Para (9), Commewijne (3), Saramacca, Marowijne en Sipaliwini (elk 1). De resterende 21 besmettingen staan geregistreerd onder 'overige'.

Er werden 308 tests afgenomen, waarvan 231 negatief waren. Suriname telt nu 893 active cases op een totaal van 2.838. Vrijdag was de laatste dag van de mobiele testunit op het terrein van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg. In de laatste 24 uur zijn 64 personen coronavrij verklaard, waardoor het aantal burgers dat is genezen van Covid-19 op 1.894 staat.

In het ziekenhuis liggen 153 personen met het besmettelijke longvirus. Op de Intensive Care Unit worden vijftien personen verpleegd, wat betekent dat er nog slechts vier IC-bedden over zijn. In isolatie zijn 735 mensen die positief zijn getest. Het aantal burgers in quarantaine dat niet positief is bedraagt 426.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina