Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Veertigste dode en 108 besmettingen (record)

Covid-19: Veertigste dode en 108 besmettingen (record)

13/08/2020 20:36 - Van onze redactie

Covid-19: Veertigste dode en 108 besmettingen (record)

Foto: Star 102.7  

PARAMARIBO - In de afgelopen 24 uur heeft Suriname niet alleen de veertigste Covid-19-dode genoteerd, maar werd ook een recordaantal van 108 coronabesmettingen geregistreerd. Van de 389 tests, waren 108 positief en 281 negatief.

Paramaribo voerde opnieuw de boventoon met 46 positieve gevallen, gevolgd door Wanica met negentien. De negen besmettingen van Commewijne waren het hoogste aantal voor dat district. De andere positieve tests waren in Para (6), Saramacca (1) en Marowijne (1). Onder 'overige' werden 26 geregistreerd.

Suriname staat door het dagrecord op 2.761 besmettingen overall, inclusief 891 actieve gevallen. Er liggen 120 personen in ziekenhuizen, twaalf op de intensivecareafdelingen, 759 (positief) in isolatie en 575 (niet positief) in quarantaine. In de afgelopen 24 uur zijn 41 burgers genezen verklaard van het coronavirus. Het totaal klom daardoor naar 1.830.

De Communicatiedienst Suriname maakte donderdagmiddag bekend dat het presidentiële echtpaar Chandrika en Melissa Santokhi-Seenacherry alsook minister Albert Ramdin negatief zijn getest. Het trio was tijdens het tweedaagse bezoek aan Guyana in nauw contact gekomen met een Guyanese minister die besmet is geraakt met Covid-19.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina