Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Bestuurders fatale aanrijding hebben geldig rijbewijs

Bestuurders fatale aanrijding hebben geldig rijbewijs

10/08/2020 13:01 - Van onze redactie

Bestuurders fatale aanrijding hebben geldig rijbewijs

Bij de aanrijding in de S-bocht van de Helena Christinaweg viel er één dode en raakten vijf personen zwaargewond. Foto: Anthony Janki  

WANICA - Beide bestuurders, betrokken bij de fatale aanrijding in de S-bocht van de Helena Christinaweg, zijn in het bezit van een geldig rijbewijs. Bij het ongeluk, waar de Ware Tijd zondag al over berichtte, kwam de 33-jarige Loraine Sandel om het leven. Ze was bijrijder in de personenauto.

Sandel overleed ter plaatse. Ze zat in de personenauto met nog vier anderen. In de autobus zaten vier mensen. Drie van de vijf gewonden die naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo werden afgevoerd, waren minderjarige kinderen.

Volgens een ooggetuige regende het heel hard toen de botsing bij de S-bocht ter hoogte van het SWM-complex plaatsvond. De autobus is vermoedelijk op de rijhelft van de tegenligger gekomen met de aanrijding als gevolg. De Verkeersunit van regio Midden onderzoekt de zaak.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina