Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Man beroofd in woning te Domburg

Man beroofd in woning te Domburg

04/08/2020 23:11 - Van onze redactie

Man beroofd in woning te Domburg

 

WANICA - Een man is in zijn eigen woning te Domburg beroofd door vier gewapende mannen. Het slachtoffer werd bewerkt met een vuistvuurwapen.

De man was op de treadmill bezig toen hij werd overvallen. Eén van de mannen was gewapend met een vuistvuurwapen, twee met houwers en de vierde had een hamer. De woning werd overhoop gehaald en spullen werden in het voertuig van de beroofde geplaatst.

Het viertal, dat ook een onbekend geldbedrag (Surinaamse dollars en euro's) buitmaakte, verliet de plek met de wagen van het slachtoffer. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. De politie van Domburg onderzoekt de roof.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina