Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Voor 150 euro coca-geld bak in

Voor 150 euro coca-geld bak in

31/07/2020 15:03 - Van onze redactie

Voor 150 euro coca-geld bak in

 

PARAMARIBO - Voor 150 euro, die hij uiteindelijk niet krijgt, moet Herbert S. de gevangenis in. Aan de 42-jarige man was het geld beloofd als hij een postpakket met levensmiddelen waarin cocaïne zat naar Nederland zou posten. Herbert S. is dinsdag door de Narcoticabrigade aangehouden.

Het coca-pakket heeft de man in februari ter verzending aangeboden bij een postbedrijf in Paramaribo. Er was 68 gram cocaïne in verstopt. Herbert S. wist dat er drugs in het postpakket zat, dat hij voor iemand op de post moest doen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de man in verzekering gesteld wegens overtreding van de wet Verdovende Middelen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina