Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Covid-19-dashboard laat en niet volledig bijgewerkt

Covid-19-dashboard laat en niet volledig bijgewerkt

31/07/2020 23:23 - Van onze redactie

Covid-19-dashboard laat en niet volledig bijgewerkt

 

PARAMARIBO - Van de 109 tests die de afgelopen 24 uur zijn uitgevoerd waren 79 negatief. Met de dertig nieuwe besmettingen komt het totaal aantal positieven in Suriname op 1.706, wat betekent dat er donderdagavond nadat het dashboard was bijgewerkt nog 26 positieve gevallen waren. Immers, de website sloot donderdagavond af met 1.650 besmettingen. Met dertig in de afgelopen 24 uur zou de teller vrijdagavond dus eigenlijk 1.680 moeten zijn.

Op de website is vrijdagavond ook niet alle informatie vrijgegeven. Zo zijn er geen cijfers van positieve gevallen per district. Overigens, ook die tabel toonde discrepanties met andere cijfers van de afgelopen 24 uur. Donderdagavond werden 39 gevallen gemeld onder de categorie 'nieuwe gevallen (afgelopen 24 uur', terwijl het aantal bij de districten op 55 stond.

Zoals de website vrijdagavond vermeld zijn er 557 active cases, 26 overlijdens, 88 personen in ziekenhuizen, van wie elf op de ICU, 43 genezen in de afgelopen 24 uur en 1.123 totaal, 458 in isolatie (positief), 432 in quarantaine (niet positief). Ook vrijdagavond werd het Covid-19-dashboard veel later bijgewerkt dan rond acht uur 's avonds zoals was beloofd.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina