Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vijf betrapt met coca-pakketten

Vijf betrapt met coca-pakketten

30/07/2020 17:54 - Van onze redactie

Vijf betrapt met coca-pakketten

 

PARAMARIBO - Er lijkt een toename van pogingen om cocaïne via de post naar het buitenland te verzenden. Tussen 16 en 24 juli heeft de Narcoticabrigade Wensley S. (39), Urban S. (36), Hakiem A. (24), Luciano M. (20) en Rivaldo E. (22) aangehouden. De mannen hebben gepoogd in 2019 en dit jaar via postbedrijven pakketten te verzenden waarin cocaïne was verstopt.

De voorlichtingsdienst van het Korps Politie Suriname dat donderdag melding maakte van de aanhoudingen, schrijft dat het de Narcoticabrigade in sommige gevallen wat tijd heeft gekost om de verzenders op te sporen en aan te houden omdat zij valse woonadressen hadden opgeschreven op de postpakketten en verzendformulieren.

De hoeveelheden cocaïne die in de postpakketten waren aangetroffen en in beslag zijn genomen variëren tussen de 59 en 150 gram. De illegale drugs wordt veelal in voedingsmiddelen verstopt. Het KPS waaschuwt burgers geen postpakketten voor anderen te posten. "Het kan u uw vrijheid kosten", wordt gewaarschuwd.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina