Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Drugsverslaafde vader en zoon mishandelen elkaar

Drugsverslaafde vader en zoon opgesloten wegens mishandeling

11/07/2020 21:02 - Van onze redactie

Drugsverslaafde vader en zoon opgesloten wegens mishandeling

 

WAGENINGEN - B.S. en K.S., respectievelijk 69 om 41 jaar, die bij de politie van Wageningen bekendstaan als drugsgebruikers, zijn ingesloten. De voorlichtingsdienst van het Korps Politie Suriname maakt zaterdag bekend dat vader en zoon maandag in verzekering zijn gesteld wegens wederzijdse mishandeling en vernieling.

B.S. en K.S. hadden daags tevoren ruzie gekregen. Volgens de voorlichtingsdienst heeft de politie ettelijke keren hun verblijfplaats aangedaan om de ruzie te beslechten. Echter, zonder het gewenste resultaat. Integendeel besloot K.S. zijn 69-jarige vader te mishandelen. Ook richtte hij vernielingen aan in de woning. De politie besloot zowel B.S. als zijn 41-jarige zoon aan te houden en op te sluiten.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina