Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • SLM boort vlieglijn New York aan

SLM boort vlieglijn New York aan

09/07/2020 04:08 - Van onze redactie

SLM boort vlieglijn New York aan

New York by night. SLM kan nu op deze Amerikaanse staat vliegen. Foto: Getty Images  

PARAMARIBO - De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) heeft goedkeuring verkregen om te mogen opereren op de route Georgetown-New York. Directeur Radjesh Radjkoemar zegt tegen de Ware Tijd dat SLM van plan is om in de eerste periode twee keer per week te vliegen vanuit Paramaribo naar de John F. Kennedy Airport in New York via Georgetown.

"Met deze topbestemming wordt inhoud gegeven aan het beleid om ons land verder met de wereld te connecten en een boos te zijn voor de business community en toeristen", zegt de SLM-voorman. Er waren jaren terug al gesprekken gaande tussen de Guyanese regering en de national carrier met betrekking tot voornoemde vliegroute.

Toenmalig president Donald Ramotar van Guyana had samen met zijn Guyanese minister van Buitenlandse Zaken en Binnenlandse Zaken in de marge van de 24ste Caricom-bijeenkomst voor staatshoofden en regeringsleiders van deze gemeenschap daarover een ontmoeting gehad met toenmalig SLM-onderdirecteur Clyde Cairo. Er was een vervolgbijeenkomst afgesproken.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina