Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Covid-19-cijfers Suriname bijgesteld

Covid-19-cijfers Suriname bijgesteld

09/07/2020 04:44 - Van onze redactie

Covid-19-cijfers Suriname bijgesteld

Foto: paho.org  

PARAMARIBO - In de nacht zijn de Covid-19-cijfers van Suriname bijgesteld. Het totaal aantal positieven steeg van 665 naar 671 en de active cases van 214 naar 219. Er blijkt nog één persoon te zijn hersteld van het nieuwe coronavirus, waardoor dat totaal kwam op 435.

Het dodental blijft zeventien en het aantal patiënten op de intensivecareafdeling vijf. Ook in het quarantainecijfer (221) kwam geen verandering. Hetzelfde geldt voor de nieuwe categorie 'Lost to Follow-Up' (10). Tot deze groep behoren positief geteste patiënten die niet te bereiken zijn voordat ze genezen konden worden verklaard.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina