Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Zestiende persoon overlijdt door corona

Zestiende persoon overlijdt door corona

07/07/2020 23:44 - Van onze redactie

Zestiende persoon overlijdt door corona

 

PARAMARIBO - Nadat eerder op de dag een vijftiende persoon is overleden aan de gevolgen van het coronavirus, overleed in de avonduren nog een patiënt. Het gaat om een 77-jarige man die werd verpleegd in het Wanica Streekziekenhuis. Daarmee komt het totaal aantal coronadoden in Suriname op zestien.

Dit wordt bevestigd vanuit het Covid-19-managementteam. Het aantal actieve gevallen is nu 204 en in totaal zijn 405 mensen genezen. Tot nu toe hebben 634 personen in het land de ziekte opgelopen. Volgens de Covid-19-website zijn 225 mensen in quarantaine.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina