Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Twee vrouwen omgekomen bij aanrijding

Twee vrouwen omgekomen bij aanrijding Kennedyweg

06/07/2020 11:22 - Van onze redactie

Twee vrouwen omgekomen bij aanrijding Kennedyweg

 

PARA - Bij een aanrijding aan de Kennedyweg ter hoogte van kilometer 33 hebben Rose Mangoedinomo (44) en Gladys Alimoestar (47) zondag het leven gelaten. De ontzielde lichamen zijn voor obductie in beslag genomen.

De vrouwen reden op een motorfiets over de Kennedyweg komende vanuit Zanderij in de richting van de Meursweg. Een voertuig dat vanuit de tegenovergestelde richting kwam sloeg rechts in de Izaak Jacob Purperhartweg zonder rekening te houden met het doorgaande verkeer en kwam in botsing met de motorfiets.

Door de klap belandde één van de vrouwen in de goot langs de weg. Ze werd door omstanders eruit gehaald. Vóór de komst van de ambulance vertoonden de vrouwen geen teken van leven meer. Een ingeschakelde arts stelde de dood ter plaatse vast. Het rijbewijs van de zestigjarige A.S. is ingevorderd. Na verhoor is de bestuurder heengezonden. De politie zet het onderzoek voort.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina