Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Suriname noteert veertiende coronadode

Suriname noteert veertiende coronadode

04/07/2020 16:23 - Van onze redactie

Suriname noteert veertiende coronadode

 

PARAMARIBO - Een veertiende persoon is in Suriname overleden als gevolg van het nieuwe coronavirus. Het gaat om een patiënt die op de intensivecareafdeling lag van het Wanica Ziekenhuis.

De cijfers op de Covid-19-website zijn zaterdagmiddag bijgewerkt. Het aantal besmettingsgevallen nam met vier toe naar 565, inclusief 275 active cases. Nog negen personen zijn zaterdag genezen verklaard, waardoor dat aantal 276 werd. Op de Intensive Care Unit liggen nu zes personen en in quarantaine zitten 522 burgers.

Een team van intensivisten, infectiologen, infectiepreventiedeskundigen en een microbioloog uit Nederland is intussen in Suriname om ondersteuning te bieden bij de Covid-19-zorg. De komende drie maanden zal er elke twee, drie weken een samengesteld team uit diverse ziekenhuizen naar Suriname afreizen om een handje te helpen. Op 8 juli wordt er een benefietuitzending georganiseerd om geld op te halen voor betere Covid-19-zorg in Suriname.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina