Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Korpschef Prade niet met ontslag

Korpschef Prade niet met ontslag

04/07/2020 12:51 - Van onze redactie

Korpschef Prade niet met ontslag

Het KPS ontkent dat korpschef Roberto Prade is opgestapt. Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - Korpschef Roberto Prade is niet met ontslag. Dat wordt zaterdagmiddag categorisch tegengesproken door de voorlichtingsdienst van het Korps Politie Suriname (KPS). "Berichten als zou de korpschef Roberto Prade ontslag hebben genomen berusten op onwaarheid."

Zeker één medium heeft donderdag gemeld dat Prade is opgestapt, waarna anderen ertoe over zijn gegaan het bericht te delen. "Het artikel heeft voor veel beroering en onrust gezorgd in de gemeenschap. Zo hebben heel veel bezorgde burgers en personen binnen de mediawereld gebeld met de afdeling public relations om te vragen of het bericht juist was", aldus het KPS zaterdag.

Het korps hekelt deze manier van berichtgeving en wijst er ten overvloede op dat de organisatie beschikt over een afdeling public relations waar te allen tijde informatie kan worden ingewonnen over zaken het korps rakende. "Het KPS ziet het artikel dan ook als een bewuste actie om korpschef Prade negatief te bespreken en wijst deze aanpak ten strengste af."

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina