Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Covid-19: Veertien ziek, dertien genezen

Covid-19: Veertien ziek, dertien genezen

03/07/2020 19:19 - Van onze redactie

Covid-19: Veertien ziek, dertien genezen

Deze grafiek geeft aan hoeveel mensen zijn besmet met Covid-19 (561) en hoeveel genezen zijn verklaard (267). Foto: covid-19.sr  

PARAMARIBO - Suriname telt per vrijdag 561 personen die positief zijn getest op het nieuwe coronavirus, inclusief 281 active cases. De balans is bijgewerkt terwijl de reguliere persconferentie van het Covid-19-managementteam gaande was.

Er kwamen vrijdag veertien nieuwe besmettingen bij: twaalf van de positieve gevallen werden geregistreerd door het Centraal Laboratorium van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg, de andere twee bij het laboratorium van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Aan de andere kant werden dertien personen genezen verklaard. Zeven patiënten werden ontslagen uit het Wanica Ziekenhuis, vijf uit Residence Inn Hotel en één uit het beursterrein van de Kamer van Koophandel en Fabrieken. Het totaal aantal genezen mensen is 267.

Op de intensivecareafdelingen van het Sint Vincentius Ziekenhuis (vier) en het Wanica Ziekenhuis (drie) liggen zeven mensen met Covid-19. Het aantal burgers in quarantaine bedraagt 522.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina