Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Braziliaan doodgeschoten in stuwmeergebied

Braziliaan doodgeschoten in stuwmeergebied

02/07/2020 15:43 - Van onze redactie

Braziliaan doodgeschoten in stuwmeergebied

 

PARAMARIBO - Elisvaldo S. is maandag door rechercheurs van Kapitale Delicten en manschappen van het Regio Bijstandsteam Midden aangehouden te Ston Bergi. De 34-jarige Braziliaan had een dag eerder zijn 44-jarige landgenoot Francisco Theodora Silva Correia in de vroege ochtend doorgeschoten in een bar te 'Dois Mil' in het stuwmeergebied.

Toen de politie-eenheden, bijgestaan door leden van de Forensische Opsporingsdienst, op weg waren naar het stuwmeergebied voor onderzoek werden ze getipt dat de dader te Ston Bergi was. Hij werd inderdaad aangetroffen en gearresyeerd. Het jachtgeweer waarmee hij heeft geschoten, werd in beslaggenomen.

Volgens Elisvaldo S. zat hij met het slachtoffer en diens vrouw te borrelen in de bar toen de twee mannen een heftige woordenwisseling kregen. Silva Correia vond namelijk dat Elisvaldo S. zijn vrouw lastig viel. De andere man was daar niet van gediend, liep naar zijn kamp om een jachtgeweer te halen, keerde terug en schoot zijn landgenoot neer.

Silva Correia werd in zijn borststreek geraakt en was nagenoeg op slag dood. Het ontzielde lichaam is voor obductie in beslag genomen. Elisvaldo, S. is overgebracht naar Paramaribo, waar hij in verzekering is gesteld.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina