Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Telesur-medewerker 'redt' verkeer en telefoonkabel

Telesur-medewerker 'redt' verkeer en telefoonkabel

30/06/2020 19:07 - Eliézer Pross

Telesurmedewerker Carl Hasselbaink houdt de losgeraakte telecom-glasvezelkabel omhoog, zodat voertuigen er onder door kunnen passeren en de kabel niet kunnen beschadigen.

Telesurmedewerker Carl Hasselbaink houdt de losgeraakte telecom-glasvezelkabel omhoog, zodat voertuigen er onder door kunnen passeren en de kabel niet kunnen beschadigen. Foto: Eliezer Pross  

PARAMARIBO - Een merkwaardige situatie deed zich dinsdagmiddag tijdens spitsuur voor bij de drukke kruising van Gravenberch- en Van Idsingastraat. Er hangt een glasvezelkabel van Telesur laag over de weg. Hoe de kabel precies is losgeraakt, is niet duidelijk. De situatie heeft gezorgd voor files in alle richtingen.

Echter, het verkeer is niet gestremd, doordat een arbeider verbonden aan Telesur, Carl Hasselbaink, zich als een held inzet om het verkeer langzaam maar zeker te helpen vlotten. Hij houdt de glasvezelkabel omhoog en dirigeert het verkeer als een quasi-politieagent met de andere hand. Het merkwaardige is dat hij toevallig langs fietste en het niet kon nalaten het euvel te helpen oplossen.

"Ik fietste langs en zag de situatie en besloot te helpen; niemand heeft me de opdracht gegeven dit te doen", zegt hij terwijl hij gefocust is op het verkeer met de zichtbaar zware kabel boven zijn hoofd houdend. Op een gegeven moment belde hij naar het werk om het probleem door te geven. In afwachting van hulp blijft hij de taak die hij op zich genomen heeft uitvoeren.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina