Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Twaalfde coronadode in Suriname

Twaalfde coronadode in Suriname

29/06/2020 09:18 - Van onze redactie

Twaalfde coronadode in Suriname

Foto: Star 102.7  

PARAMARIBO - Een twaalfde persoon in Suriname is overleden aan het nieuwe coronavirus. Van de officiële Covid-19-website, van waar de informatie is ontleend, is af te leiden dat het om een persoon gaat die op de intensivecareafdeling lag. Nu liggen er nog vijf mensen op de ICU, hun toestand is niet bekend.

Behalve het sterfgeval, is ook het aantal besmettingen maandag aangepast: het totaal aantasl positief geteste personen sprong van 490 naar 492 en active cases van 280 naar 281. De cijfers van genezen personen (199) en mensen in quarantaine (314) bleven tot nu toe hetzelfde als zondag.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina