Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Covid-19-besmettingen Suriname over de 500

Covid-19-besmettingen Suriname over de 500

29/06/2020 20:51 - Van onze redactie

De grafiek op de officiële website geeft aan patiënten op de ICU, positief geteste burgers, overleden personen en herstelde mensen.

De grafiek op de officiële website geeft aan patiënten op de ICU, positief geteste burgers, overleden personen en herstelde mensen. Foto: covid-19.sr  

PARAMARIBO - Met 21 nieuwe Covid-19-besmettingen erbij is de teller van Suriname maandagavond de vijfhonderd gepasseerd. Sinds het nieuwe coronavirus op 13 maart werd vastgesteld in het land, zijn er 501 personen positief getest op Covid-19.

Maandag werd een 'donkere' dag, want op die dag overleden twee personen ten gevolge van de ziekte. Beide mensen lagen op de intensivecareafdeling; één in het St. Vincentius Ziekenhuis, de andere in het Regionaal Ziekenhuis Wanica. Op dit moment zijn er op de Intensive Care Unit van dat ziekenhuis nog vier personen. Hun situatie is niet bekend.

Positief maandag was wel dat er achttien personen zijn ontslagen, waardoor het aantal genezen burgers klom van 199 naar 217. 341 Mensen zijn momenteel in quarantaine. Suriname telt momenteel 271 active cases. Daartoe behoren medewerkers van Rosebel Gold Mines en goudzoekers uit het dorp Antonio do Brinco in Tapanahony.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina