Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 22-jarige vast wegens gekwalificeerde diefstal

22-jarige vast wegens gekwalificeerde diefstal

28/06/2020 21:31 - Van onze redactie

22-jarige vast wegens gekwalificeerde diefstal

 

PARAMARIBO - Herman R. is op verdenking van gekwalificeerde diefstal in twee panden in het ressort Kwatta in de boeien geslagen door het Regio Bijstandsteam Paramaribo. Het voertuig dat de 22-jarige verdachte waarschijnlijk heeft gebruikt om de gestolen spullen te vervoeren is ook door de politie in beslag genomen.

De voorlichtingsdienst van het Korps Politie die de informatie zondag openbaar heeft gemaakt, meldt dat Herman R. donderdag is opgespoord en aangehouden. De aangiftes werden in mei gedaan bij de politie van Kwatta. Op grond van feiten en omstandigheden kwam Herman R. in beeld als verdachte.

Bij de inbraak op de twee adressen zijn televisietoestellen en andere spullen weggenomen. De gestolen goederen zijn nog niet achterhaald. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het verder onderzoek in deze strafzaak.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina