Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Inbrekersbende opgerold

Inbrekersbende opgerold

27/06/2020 21:57 - Van onze redactie

Inbrekersbende opgerold

 

PARAMARIBO - Acht rovers, die verantwoordelijk worden gehouden voor inbraken bij ten minste vier handelszaken in Paramaribo, zijn achter slot en grendel geplaatst. Vier van hen - Angelo M., Delano V., Stafford V. en Clarence W. - werden na een achtervolging klemgereden door twee vrouwelijke agenten van post Geyersvlijt.

Het andere viertal - Fabian W., Diego S., Clayton L. en Sergio O. - werd gearresteerd door de Recherche Paramaribo bijgestaan door het Regio Bijstandsteam Paramaribo. De aanhoudingen waar de voorlichtingsdienst van het Korps Politie Suriname deze week melding van heeft gemaakt, vonden op 20 juni plaats. De acht mannen zijn in verzekering gesteld op verdenking van gekwalificeerde diefstal meermalen gepleegd.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina