Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Covid-19-barometer opnieuw bijgesteld

Covid-19-barometer opnieuw bijgesteld

27/06/2020 21:14 - Van onze redactie

Covid-19-barometer opnieuw bijgesteld

 

PARAMARIBO - De Covid-19-barometer is zaterdagavond voor een tweede keer bijgesteld. Er kwamen 24 positieve gevallen bij, wat betekent dat er totaal 42 besmettingsgevallen in 24 uur zijn geregistreerd, het hoogste aantal in één etmaal. Het eerdere 'record' was 38 en dateert van woensdag.

Met de jongste cijfers staat Suriname nu op totaal 433 besmettingen en 231 active cases. Het aantal burgers dat is genezen van het nieuwe coronavirus is 191. Op de intensivecareafdeling zijn zes mensen opgenomen. Op de officiële Covid-19-website van Suriname staat aangegeven dat de elfde persoon die zaterdag aan het virus is overleden, was opgenomen op de Intensive Care Unit van het St. Vincentius Ziekenhuis.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina