Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Covid-19: 38 besmettingen bijgekomen

Covid-19: 38 besmettingen bijgekomen

24/06/2020 20:32 - Van onze redactie

Covid-19: 38 besmettingen bijgekomen

 

PARAMARIBO - Nadat er dinsdag geen nieuwe Covid-19-gevallen werden gemeld in Suriname, zijn er woensdagavond 38 nieuwe besmettingen bijgekomen. Niet eerder sinds het nieuwe coronavirus in Suriname werd vastgesteld, kwamen er zoveel gevallen op één dag bij. Het vorige 'record' was 25, precies één week geleden op 17 juni. Op de officiële website is de teller intussen bijgewerkt naar 357 positief getesten.

Het aantal active cases op de website is gesteld op 194, nadat het dinsdag 168 was. Er zijn twaalf mensen bijgekomen als te zijn hersteld van het nieuwe coronavirus, waardoor de teller voor 'recoverd' nu op 154 staat. Het aantal burgers in quarantaine is tussen dinsdag en woensdagavond drastisch teruggebracht: van 392 naar 244.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina