Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Naomi Faërber en Anijs bezingen de liefde

Naomi Faërber en Anijs bezingen de liefde

21/06/2020 19:44 - Shanavon Arsomedjo

Naomi Faërber en Anijs bezingen de liefde

Naomi Faerber vierde vrijdag haar 25ste verjaardag in Nederland. Foto: NaomiFaerber  

PARAMARIBO - Naomi Faërber en Anijs namen onlangs het nummer 'Wortu' op, waarin zij hun liefde voor elkaar bezingen. Ze lieten daarbij hun creativiteit de vrije loop. "Aangezien wij voorlopig geen kant op kunnen, moeten we onszelf inventief vermaken." Het nummer is via Spotify te beluisteren en de video zal binnenkort op TrackDrip en YouTube te zien zijn.

Er ontstond meteen na de kennismaking een samenwerking tussen Naomi en de Avion Boys-zanger. De artiesten waren met elkaar ingenomen en besloten 'Wortu' op te nemen. "De samenwerking verliep goed. Anijs is een ervaren zanger en muzikaal aangelegd", aldus Naomi. Hij brengt na vijftien jaar weer een nummer uit.

Naomi, die vrijdag haar 25ste verjaardag vierde, vertoeft nog in Nederland in afwachting op een repatriëringsvlucht naar Suriname. Ze is bezig zowel haar ep als album af te ronden. Voor nu brengt ze zingende boodschappen en kan niet wachten om nieuwe muziek met haar fans te delen.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina