Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Peuter verdrinkt in goot

Peuter verdrinkt in goot

16/06/2020 22:02 - Van onze redactie

Peuter verdrinkt in goot

 

ALBINA - De vijftien maanden oude Chaciro M. is maandagmiddag in een goot aan de Amtoemawallenweg in grensstad Albina aangetroffen. De peuter werd naar de plaatselijke RGD-poli gebracht, maar bleek al te zijn overleden.

Uit het onderzoek blijkt dat Chaciro M. met enkele kinderen op het erf speelde. Toen de kinderen wegliepen ging hij ze achterna, zonder dat ze het door hadden. Eenmaal op straat liepen de kinderen naar de rechterkant, maar ging de peuter de andere richting op en moet hij in de goot zijn beland.

Toen zijn afwezigheid na enige tijd werd opgemerkt, werd er een zoekactie gestart. Een dertienjarige broer trof daarbij Chaciro M. in de goot. De peuter werd direct naar de RGD-poli gebracht, maar reanimatie richtte niets uit. Het slachtoffer had het leven al gelaten, vermoedelijk door verdrinking. Het lijkje is afgestaan aan de nabestaanden voor de begrafenis.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina