Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Schoten gelost op voertuig Frederikshoopweg

Schoten gelost op voertuig Frederikshoopweg

06/06/2020 21:53 - Van onze redactie

Op de plaats delict trof de Forensische Opsporing van de politie twee hulzen.

Op de plaats delict trof de Forensische Opsporing van de politie twee hulzen. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Aan de Frederikshoopweg dichtbij de Johannes Pontweg is er zaterdagmiddag op een rijdend voertuig geschoten. Niemand raakte gewond bij het schietincident.

De Ware Tijd verneemt dat R.J. tegen één uur 's middags over de Frederikshoopweg reed in de richting van de Magentakanaalweg. Hij kwam vanuit de Indira Gandhiweg. Ter hoogte van de Johannes Pontweg kwam een man, gewapend met een vuistvuurwapen, uit een betting shop. De verdachte loste daarbij enkele schoten in de richting van het voertuig. R.J. voerde zijn snelheid op.

Uren later deed hij aangifte bij de politie van Latour die een onderzoek instelde. Op de plaats delict werden twee kogelhulzen aangetroffen en in beslag genomen door het onderzoeksteam van de politie. De wagen van R.J. had een kogelinslag bij het rechtervoorportier. Van de schutter ontbreekt nog elk spoor. Over het motief van het schietincident tast de politie in het duister. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het verdere onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina