Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Covid-19: Acht nieuwe besmettingen bijgekomen

Covid-19: Acht nieuwe besmettingen bijgekomen

04/06/2020 15:52 - Van onze redactie

Covid-19: Acht nieuwe besmettingen bijgekomen

 

PARAMARIBO - Het aantal mensen momenteel besmet met Covid-19 is donderdag met acht toegenomen. De teller op de website Covid-19.sr is daarnet bijgewerkt: 72 active cases en 82 positief geteste personen totaal. Het aantal mensen in overheidsquarantaine - woensdagavond nog 93 - is intussen 145.

De dagelijkse toename van besmette burgers is onvermijdelijk kon woensdag worden geconcludeerd uit woorden van vicepresident Ashwin Adhin en minister Antoine Elias van Volksgezondheid. Elias schetste zelfs een heel somber beeld; hij vermoedt dat het aantal infecties op termijn "enkele honderden" zal zijn.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina