Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Negentien nieuwe besmettingen bij

Negentien nieuwe besmettingen bij

03/06/2020 20:29 - Van onze redactie

Negentien nieuwe besmettingen bij

Foto: Star 102.7  

PARAMARIBO - De woorden van vicepresident Ashwin Adhin eerder woensdag uitgesproken worden luttele uren daarna bewaarheid. Nadat tijdens de reguliere persconferentie van het Covid-19-managementteam er een positief geval bij kwam, steeg het aantal active cases in nog geen drie uur naar 64.

Adhin zei tijdens zijn statement tot de natie dat het einde van de stijging van besmette personen voorlopig nog niet in zicht is. "De komende dagen zullen nog meer mensen ziek zullen worden." In de weinige uren sindsdien zijn er twintig positieve gevallen bijgekomen, wat het totaal voor Suriname brengt op 74.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina