Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Woning Van Kallenweg volledig afgebrand

Woning Van Kallenweg volledig afgebrand

02/06/2020 21:51 - Van onze redactie

Brandweermannen staan bij de afgebrande woning.

Brandweermannen staan bij de afgebrande woning. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Een laagbouw woning is dinsdagochtend tegen kwart voor twaalf volledig afgebrand aan de Van Kallenweg, een zijstraat van de Indira Gandhiweg. Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan.

De bewoner was op weg naar huis toen hij merkte dat zijn woning in brand stond. De buren hadden intussen de brandweer ingeschakeld, maar die kon niet veel uitrichten. De woning, die niet tegen brand was verzekerd, ging met inboedel en al in vlammen op. Enkele schroten van een belendend pand liepen schroeischade op.

Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat de bewoner van het afgebrande huis eerder was bedreigd door een buurman. Die zou daarbij hebben gezegd de woning in brand te zullen steken. De oorzaak van de brand is vooralsnog onbekend. Onderzoek zal moeten uitwijzen als er inderdaad sprake is geweest van brandstichting. De politie van Latour is belast met het onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina