Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Plus 1 bij op Covid-19-barometer

Plus 1 bij op Covid-19-barometer

02/06/2020 17:18 - Van onze redactie

Plus 1 bij op Covid-19-barometer

Foto: GETTY IMAGES  

PARAMARIBO - Nog voordat de reguliere persconferentie van het Covid-19-managementteam dinsdagmiddag werd afgesloten, is de barometer weer bijgesteld. Er is een nieuw positief geval bij, wat het aantal actieve cases op 44 brengt en het totaal aantal personen besmet met het nieuwe coronavirus in Suriname op 54.

Tijdens de persconferentie is nogmaals een beroep gedaan op de samenleving om niet zonder reden de straat op te gaan en ook de eigen verantwoordelijkheid te nemen. Daniëlle Veira van het Covid-19-managementteam zei in reactie op een vraag dat er inderdaad is nagedacht over een total lockdown, maar dat er nog geen besluit daarover is genomen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina