Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Negen nieuwe Covid-19-gevallen erbij

Negen nieuwe Covid-19-gevallen erbij

02/06/2020 15:34 - Van onze redactie

Negen nieuwe Covid-19-gevallen erbij

 

PARAMARIBO - Er blijken negen nieuwe positieve tests te zijn bijgekomen. De website covid-19.sr is net bijgewerkt: 43 actieve cases en 53 positieve tests. Dinsdag stond de barometer - sinds maandag - geruime tijd op 34 actieve gevallen en 44 positieve tests.

Volgens minister Antoine Elias liggen allen patiënten in een ziekenhuis, sommigen op de Intensive Care Unit (ICU). "Eenieder krijgt medische zorg", verzekerde Elias daarnet tijdens de reguliere Covid-19-persconferentie.

Later gaf Cleopatra Jessurun, directeur op het ministerie van Volksgezondheid, meer informatie daaromtrent. Volgens haar liggen vier burgers op de ICU van het St. Vincentius Ziekenhuis en drie op de ICU van het Wanica Ziekenhuis.

Intussen zitten nog 93 personen in quarantaine. Jessurun heeft er zondag tijdens een spoed persconferentie van het Covid-19-managementteam bij de bevolking op aangedrongen mond- en neusbedekking op te hebben wanneer ze het huis uitgaat.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina