Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Brandweer blust beginnende brand bij AZ

Brandweer blust beginnende brand bij AZ

02/06/2020 20:44 - Van onze redactie

Brandweer blust beginnende brand bij AZ

 

PARAMARIBO - Dinsdagochtend tegen zes uur was er sprake van een beginnende brand in de keuken van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

Er werd iets vóór zes uur 's morgens rookontwikkeling uit de keukenruimte waargenomen door de bewaking. De brandweer en de politie, die werden gealarmeerd, waren heel snel ter plekke. De brandweer had het vuur snel onder controle.

Tijdens het onderzoek bleek dat een hoop kleren in de keuken in brand stonden. Het is vooralsnog onduidelijk hoe het mogelijk is geweest dat de kleren in de keuken terecht zijn gekomen. Onderzocht wordt of er sprake is van brandstichting. De politie van Munder onderzoekt de zaak.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina