Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Mislukte plofkraak pinautomaat RB Ringweg

Mislukte plofkraak pinautomaat RB Ringweg

29/05/2020 21:40 - Van onze redactie

Agenten op de plek van de mislukte plofkraak voor sporenonderzoek.

Agenten op de plek van de mislukte plofkraak voor sporenonderzoek. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Enkele mannen hebben vrijdag in de vroege ochtend geprobeerd er met de brandkast van de geldautomaat van Republic Bank aan de Ringweg-Noord vandoor te gaan. Echter, ze hadden geen succes.

Bij de mislukte plofkraak rond drie uur in de ochtend hebben de criminelen vermoedelijk gebruikgemaakt van een luchtdruk handgranaat. Nadat de verdachten niet aan het geld in de brandkast konden komen, maakten ze zich uit de voeten. De geldautomaat is aanzienlijk beschadigd. Het onderzoek is in handen van de afdeling Kapitale Delicten.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina