Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Man vermoedelijk omgebracht door levenspartner

Man vermoedelijk omgebracht door levenspartner

29/05/2020 19:02 - Van onze redactie

Man vermoedelijk omgebracht door levenspartner

Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Sadath Hussain, wiens lijk woensdagmiddag werd aangetroffen niet ver van een afgebrand voertuig langs de Oost-Westverbinding, is vermoedelijk door zijn Cubaanse levenspartner om het leven gebracht. Dat maakt de voorlichtingsdienst van het Korps Politie Suriname (KPS) vrijdag bekend.

Het ontzielde lichaam van de 38-jarige Hussain, dat werd aangetroffen dichtbij de Morikokreek te Potribo in district Commewijne, vertoonde ettelijke steekverwondingen. De uitgebrande autobus werd volgens de politie door het slachtoffer bestuurd.

Op grond van feiten en omstandigheden bestaat bij het KPS het vermoeden dat de levenspartner van Hussain hem om het leven heeft gebracht. "Die man moet de Cubaanse nationaliteit bezitten en wordt opgespoord door de politie", aldus de voorlichtingsdienst.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina