Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 57-jarige man vermoedelijk om leven gebracht

57-jarige man vermoedelijk om leven gebracht

29/05/2020 14:47 - Van onze redactie

57-jarige man vermoedelijk om leven gebracht

Politie pleegt onderzoek op de plek waar Mahinderkoemar Nanhoe zwaargewond werd aangetroffen. Foto: Anthony Janki  

WANICA - Kort na vrijdagochtend zwaargewond te zijn aangetroffen in de bergruimte van zijn woning aan de Javaweg is Mahinderkoemar Nanhoe overleden. Het vermoeden bestaat bij de politie dat de man slachtoffer is van een misdrijf. Hij werd 57 jaar.

Nanhoe had een ernstige verwonding aan het hoofd. Toen de ambulance arriveerde, bleek de man al te zijn overleden. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam in beslag genomen door de politie.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina